Administrarea retelei de calculatoare Net Control 2

Utilizarea mai multor calculatoare intr-o retea in cadrul Centrelor Comunitare necesita programe care sa controleze aceasta retea. Va propunem mai jos un program relatv nou care dispune de anumite calitati care ar putea sa va avantajeze in administrarea retelei.
Programul se numeste Net Control II (in formula obisnuita netctl-4-1-1-58). Presupune instalarea a unei componente la calculatorul principal si alta componenta la alte calculatoare subordonate. Se instaleaza rapid si nu da erori niciodata in activitate. Programul ocupa un spatiu mic 1.4 MB.

Avantajele pe care le prezinta fata de alte programe similare:

Programul poate fi utilizat in versiunea Demo, ceea ce presupune ca programul este gratuit si functioneaza timp de 14 zile. Pentru cei care dispun de versiunea demo va trebui doar sa modifice data la calculator dupa 14 zile. Dupa ce modifici data la calculator cu una anterioara (la momentul instalarii programului) programul incepe a functiona imediat.

Avantajul cel mai mare al acestui program este faptul ca permite deblocarea calculatoarelor subordonate. Deseori in momentul cind utilizezi anumite programe (internet, jocuri s.a.) calculatorul se blocheaza.(daca nu dispui de un program trebuie sa astepti la nesfirsit pina cind calculatorul proceseaza toate operatiile sau sa-l restartezi automat). Prin intermediul acestui program dispui de acces rapid la optiunea Tasc Manager, astfel poti debloca calculatorul fara prea multa bataie de cap.

Pentru cei interesati contactati-ne.

net-control-2.jpg

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Administrarea retelei de calculatoare Net Control 2

 1. Stefan zice:

  Salut,

  As dori si eu te rog daca imi poti da un link de unde sa pot face de un demo pt acest programel..astept un rasp pe adresa de mail.

  Va salut!

 2. dan zice:

  As dori si eu te rog daca imi poti da un link de unde sa pot face de un demo pt acest programel..astept un rasp pe adresa de mail.

  Va salut!

 3. Barbu zice:

  Sunt interesat de program

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.