Diseminarea bunelor practici prin utilizarea noilor tehnologii informaţionale

IMG_5500Miercuri, 10 iunie 2009, Centrul de Informare şi Instruire pentru Tineri „Valul III” din Răzeni a fost gazda seminarului de iniţiere în „Metodologia de luare participativă a deciziilor la nivel de comunitate rurală”, realizat în cadrul proiectului „Eu votez pentru că…”.
La seminar au participat tineri, voluntari, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi societăţii civile din regiune, în special, membrii recent constituitului Consiliului Raional al Tinerilor Ialoveni. La eveniment a participat vicepreşedintele raionului Ialoveni, dna Natalia Petrea.
Pe parcursul seminarului a avut loc o Videoconferinţă Web, prin utilizarea instrumentului Skype, care a conectat pentru o perioadă de timp două Centre Comunitare de Acces la Informaţie şi Instruire: Răzeni şi Basarabeasca, în cadrul căreia dna Liuba Prohniţchi, preşedintele AO Spiritus a relatat din propria experienţă privind organizarea Exerciţiului de simulare a alegerilor în Basarabeasca. Astfel, a fost testat cu succes un nou instrument pentru diseminarea bunelor practici, utilizînd noile tehnologii informaţionale.
Proiectul „Eu votez pentru că…” este implementat de Hilswerk Austria în Moldova, în parteneriat cu Centrul de Training „CMB” şi Alianţa CCAII şi este finanţat de către Delegația Comisiei Europene în Republica Moldova prin European Instrument for Democracy and Human Rights (EIDHR) și este co-finanțat de către Austrian Development Cooperation.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi: www.hilfswerk-austria.md/euvotez

IMG_5503 IMG_5519 IMG_5512

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Diseminarea bunelor practici prin utilizarea noilor tehnologii informaţionale

  1. Chiba zice:

    Salut, imi place ca se mai gasesc asa initiative pentru locolitatile rurale. Aş fi cointeresat de o colaborare. Sunt şi eu nascut in regiune rurala, şi mi-ar plăcea sa pot sau sa vad implimentat asa proiecte.
    Succes vouă şi extindeti-vă ideile, doar asa vom reusi- prin ridicarea culturii in general!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.