Vocea tinerilor ialoveneni a fost auzită la Forumurile de tineret

La data de 17 şi 18 iunie 2010, în oraşul Ialoveni, în Sala mare de şedinţe a Consiliului raional s-au desfăşurat două Forumuri raionale de tineret cu participarea reprezentanţilor tinerilor şi lucrătorii de tineret din cele 25 localităţi ale raionului Ialoveni. Forumurile s-au desfăşurat cu scopul de o analiza situaţia tinerilor din regiune, a identifica şi prioritiza problemele acestora, precum şi de a propune soluţii pentru rezolvarea problemelor. La eveniment au participat reprezentanţi ai administraţiei raionului: Dl Mihail Silistraru, preşedinte; Dna Natalia Petrea, vicepreşedinte; Dl Victor Pletosu, specialist în probleme de tineret.
Acest evenimente au fost realizate în cadrul proiectului „Fondul pentru Tineri Ialoveni” care se implementează de către Asociaţia „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni cu susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene din Moldova. În acest context, participanţii la forumuri au fost informaţi despre obiectivele, beneficiile şi activităţile proiectului respectiv.
Participanţii au fost divizaţi în grupuri de lucru pentru a se expune asupra următoarelor subiecte: avantajele şi dezavantajele implicării tinerilor; modalităţile de atragere a tinerilor în cadrul iniţiativelor comunitare; cauzele pasivităţii tinerilor; motivele care îi determină pe tineri să se implice în activităţi extracurriculare, etc.
Un studiu complex asupra situaţiei tinerilor din localităţile raionului Ialoveni va apărea în luna august.

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.