Programul de Granturi Mici pentru Tineri, runda I

Informaţii generale
Fondul pentru Tineri Ialoveni, prin Programul de Granturi Mici pentru Tineri, are ca scop încurajarea şi creşterea participării tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor în care locuiesc prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor tinerilor din raionul Ialoveni.

Cine poate solicita finanţare?
Programul de Granturi Mici este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 30 ani din localităţile raionului Ialoveni. Pentru a putea solicita finanţare, tinerii trebuie să facă parte dintr-un grup de iniţiativă, format din minim 3 persoane, care vor fi responsabili de conceperea ideii de proiect şi implementarea acestuia.

Ce proiecte pot fi finanţate?
Proiectele propuse trebuie să se desfăşoare pe aria geografică a raionului Ialoveni şi pot acoperi domeniul tineretului şi oricare alte domenii conexe acestuia, de ex.: sportiv, artă, ecologie, sănătate etc.

Care este suma ce poate fi solicitată pentru un proiect?
Fondul pentru Tineri poate oferi finanţări cu valoare maximă de 10 mii lei pentru un proiect.

Care este perioada de realizare a unui proiect?
Data preconizată de începere a proiectelor este 22 octombrie 2010, iar data finisării proiectului nu trebuie să depăşească 10 decembrie 2010.

Care este procedura de aplicare?
Grupurile de iniţiativă ale tinerilor care au o idee de proiect pentru Programul de Granturi Mici pot trimite aplicaţiile prin poştă sau să le prezinte personal (într-un exemplar original, pe suport de hârtie A4, în limba română, redactat la computer) la sediul Consiliului Raional Ialoveni, situat pe adresa: or. Ialoveni, MD 6801, str. Alexandru cel Bun 33, etajul 3, biroul 304, nu mai târziu de 30 septembrie 2010, orele 16.30.

Formularul de aplicare (în format MS Word) poate fi descărcat AICI sau poate fi solicitat prin email la pgm@fondultinerilor.md.
Înainte de completarea Formularului de aplicare şi expedierea proiectului, citiţi cu atenţie Ghidul solicitantului de finanţare (click AICI pentru vizualizare), instrucţiunile de completare şi informaţia oferită pe pagina web www.fondultinerilor.md.

Alte detalii privind concursul de proiecte şi programul Fondul pentru Tineri Ialoveni, puteţi obţine direct de la coordonatorul programului:
Sergiu GURĂU
Telefon: 0 268 95146
Mobil: 079641243
Fax: 0 268 73325
Skype: sergiu.gurau
E-mail: fondultinerilor@gmail.com

Documente:
Ghidul solicitantului de finanţare
Formular de aplicare

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.