Invitaţie la Festivalul Tinerilor Umorişti

Administraţia raionului Ialoveni şi Fondul pentru Tineri Ialoveni invită toţi amatori de satiră şi umor la prima ediţie a Festivalului Raional al Tinerilor Umorişti. La eveniment vor participa echipe de tineri umorişti din localităţile: Bardar, Dănceni, Puhoi şi Răzeni. Tinerii ialoveneni înzestraţi cu harul umorului îşi vor demonstra măiestria artistică, originalitatea şi creativitatea prezentînd scenete umoristice cu o tematică actuală.

Festivalul Raional al Tinerilor Umorişti, Ediţia a I-a, va avea loc duminică, 01 aprilie 2012, orele 16.00 în incinta Casei Raionale de Cultură Ialoveni, fiind consacrat Zilei Umorului, dar este şi un eveniment dedicat aniversării a 35 de ani de la fondarea raionului Ialoveni.

Acţiunea este parte a campaniei de colectare a fondurilor din comunitate, astfel intrarea la Festival va fi cu plată, costul unui bilet de intrare fiind 5 lei. Banii acumulaţi vor fi destinaţi finanţării proiectelor tinerilor în cadrul Programului de granturi mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni.

Responsabil de coordonarea organizării evenimentului este Domnul Pletosu Victor, specialist în domeniul politicilor de tineret, tel.: 2-68-93, mobil: 0 68 23 09 22, email: victor.pletosu@gmail.com.

Vă aşteptăm cu drag.

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.