Concurs de selectare a unui agent economic specializat în prestarea serviciilor de găzduire a evenimentelor

Cerere_oferteÎn perioada iulie 2012 – iulie 2013, Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” implementează în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni proiectul „Fondul pentru Tineri Ialoveni” cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene Moldova. Proiectul urmăreşte încurajarea comportamentului filantropic în rîndul actorilor comunitari din localităţile raionului pentru mobilizarea şi distribuirea de resurse necesare finanţării iniţiativelor şi proiectelor tinerilor prin promovarea participării tinerilor şi a voluntariatului în dezvoltarea comunităţilor locale din raionul Ialoveni.

Conform planului de acţiuni a proiectului, în perioada 01 – 02 martie 2013 este planificată desfăşurarea atelierului de instruire a noilor membri şi planificarea activităţilor din cadrul Programului raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni” cu participarea a 16 persoane.

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta un agent economic specializat în prestarea serviciilor de găzduire a evenimentelor (servicii cazare, alimentare şi închiriere a sălii de conferinţe).

Descărcați aici Termenii de referință.

Companiile interesate vor prezenta dosarul de aplicare care va conţine în mod obligatoriu următoarele documente:
– profilul companiei şi descrierea condiţiilor de colaborare;
– descrierea serviciilor conform sarcinii tehnice;
– oferta de preţ la serviciile solicitate (de indicat preţul cu TVA).

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 20 februarie 2013.

Oferta cu menţiunea – Concurs oferte găzduire atelier de lucru – se va expedia prin poşta electronică la ecorazeni@gmail.com sau se va depune personal / prin poştă la sediul A.O. „Eco-Răzeni”: str. Ştefan cel Mare 49/1b, sat. Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni.

Pentru detalii puteţi contacta pe Sergiu Gurău, director de proiect, pe adresa e-mail: ecorazeni@gmail.com sau la numărul de telefon: (0 268) 95146, mobil: 079641243.

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 care activează în domeniul facilitării accesului la informaţie, instruirii în domeniul noilor tehnologii de informare şi comunicare; protecţiei mediului şi educaţiei ecologice; susţinerea şi promovarea participării tinerilor în viaţa comunităţii. Asociaţia are în portofoliu peste 25 proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, Ministerul Federal al Muncii, Afacerilor Sociale şi Protecţiei Consumatorului (BMASK) din Austria, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului raional Ialoveni.

Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri).

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.