Concurs de oferte comerciale pentru servicii de creare a unei pagini web

rfqÎn perioada octombrie 2013 – decembrie 2014, Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” implementează în parteneriat cu Organizaţia austriacă Volkshilfe Solidarität partea a doua a proiectului „Integrarea socială a tinerilor cu dizabilităţi prin dezvoltarea unei întreprinderi sociale în comuna Răzeni”. Proiectul urmăreşte incluziunea socială a circa 30 tineri cu dizabilităţi (persoane cu vîrsta între 16 – 35 ani) care locuiesc în comuna Răzeni prin evaluarea capacităţilor de muncă, formarea profesională şi facilitarea procesului de încadrare în cîmpul muncii, crearea unei întreprinderi sociale la care sînt angajaţi tinerii respectivi.

Respectiv, a fost creată Întreprinderea socială „Floare de cireş” SRL, care pe lîngă faptul că prestează gratuit servicii sociale populaţiei (cantina de ajutor social), pentru a-şi asigura durabilitatea financiară, a lansat serviciul catering contra plată. Planul de marketing al acestei întreprinderi prevede crearea şi lansarea în primul trimestru a anului 2014 a paginii web http://www.floaredecires.md.

Scopul concursului de oferte
Eco-Răzeni va contracta o companie sau o persoană fizică care în colaborare cu Eco-Răzeni va elabora conceptul, structura şi designul paginii web pentru Întreprinderea socială „Floare de cireş” SRL, va asigura realizarea tehnică a acesteia şi o va plasa pe Internet. Prestatorul de servicii va asigura instruirea persoanei responsabile din cadrul Eco-Răzeni privind administrarea şi menţinerea paginii web elaborate şi va coordona toate activităţile cu persoana responsabilă.

Descarcă aici Termenii de referinţă.

Compania/persoana interesată va depune dosarul pentru concurs, care va conţine:
– Succintă ofertă tehnică, care va descrie viziunea candidatului despre site;
– Oferta financiară;
– Descrierea experienţei în domeniu a companiei/persoanei aplicante;
– Lista clienţilor anteriori şi a produselor realizate.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 24 ianuarie 2014.

Oferta cu menţiunea – Oferta http://www.floaredecires.md – se va expedia prin poşta electronică la ecorazeni@gmail.com sau se va depune personal / prin poştă la sediul A.O. „Eco-Răzeni”: str. Ştefan cel Mare 49/1b, sat. Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni.

Pentru detalii puteţi contacta pe Sergiu Gurău, director de proiect, pe adresa e-mail: ecorazeni@gmail.com sau la numărul de telefon: (0 268) 95146, mobil: 079641243.

Doar companiile/persoanele selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Rezultatele concursului:
Compania selectată: „Clic Media Grup” S.R.L.
IDNO: 1012600018823
Valoarea contractului: 420 euro

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 care activează în domeniul facilitării accesului la informaţie, instruirii în domeniul noilor tehnologii de informare şi comunicare; protecţiei mediului şi educaţiei ecologice; susţinerea şi promovarea participării tinerilor în viaţa comunităţii. Asociaţia are în portofoliu peste 25 proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului raional Ialoveni.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.