Concurs de oferte comerciale pentru achiziţionare de combustibil

rfqÎn perioada martie 2014 – decembrie 2016, Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” implementează cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene proiectul „Întreprinderea socială – mecanism de integrare socială a tinerilor cu dizabilităţi din Răzeni”. Proiectul urmăreşte incluziunea socială a circa 10 tineri cu dizabilităţi (persoane cu vîrsta între 16 – 35 ani) care locuiesc în comuna Răzeni prin evaluarea capacităţilor de muncă, formarea profesională şi facilitarea procesului de încadrare în cîmpul muncii, crearea întreprinderii sociale cu domenii de activitate: servicii alimentaţie publică şi creşterea legumelor în seră.

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziţionare de combustibil pentru necesităţi zilnice pe parcursul anului 2014.

Descarcă aici Termenii de referinţă.

Companiile interesate vor prezenta dosarul de aplicare care va conţine în mod obligatoriu următoarele documente:
– profilul companiei şi descrierea condiţiilor de colaborare;
– oferta de preţ la motorină de tip EURO 5 (de indicat preţul cu TVA);
– harta detailată a reţelei de staţii de alimentare în Moldova şi or. Chişinău separat;
– descrierea generală a sistemului de funcţionare: opţiune tichete şi card de combustibil.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 14 martie 2014.

Oferta cu menţiunea – Oferta combustibil – se va expedia prin poşta electronică la ecorazeni@gmail.com sau se va depune personal / prin poştă la sediul A.O. „Eco-Răzeni”: str. Ştefan cel Mare 49/1b, sat. Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni.

Pentru detalii puteţi contacta pe Sergiu Gurău, director de proiect, pe adresa e-mail: ecorazeni@gmail.com sau la numărul de telefon: (0 268) 95146, mobil: 079641243.

Doar companiile selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 care activează în domeniul facilitării accesului la informaţie, instruirii în domeniul noilor tehnologii de informare şi comunicare; protecţiei mediului şi educaţiei ecologice; susţinerea şi promovarea participării tinerilor în viaţa comunităţii. Asociaţia are în portofoliu peste 25 proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Ministerului Federal al Muncii, Afacerilor Sociale şi protecţiei Consumatorilor din Austria, Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului raional Ialoveni.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.