Concurs de oferte comerciale pentru servicii de creare a unei pagini web

rfqÎn perioada februarie 2015 – decembrie 2017, Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” implementează în parteneriat cu SOIR Moldova proiectul „Antreprenoriatul social – formulă de incluziune socială performantă a grupurilor marginalizate, inclusiv a persoanelor cu dizabilităţi”. Proiectul îşi propune să ofere suport pentru societatea civilă în domeniul lansării şi dezvoltării iniţiativelor de antreprenoriat social.

Unul din obiectivele proiectului este ca reprezentanţii societăţii civile şi antreprenorii sociali din Republica Moldova să dispună de acces permanent la informaţii şi instruire în domeniul antreprenoriatului social. Astfel, proiectul prevede crearea şi lansarea în al doilea trimestru al anului 2015 a unui Centru de Resurse Online pentru Antreprenoriatul social cu adresa web http://www.antreprenoriatsocial.md.

Scopul concursului de oferte
Eco-Răzeni va contracta o companie sau o persoană fizică care în colaborare cu Eco-Răzeni va elabora conceptul, structura şi designul paginii web pentru Centrul de Resurse Online pentru Antreprenoriat Social, va asigura realizarea tehnică a acesteia şi o va plasa pe Internet. Prestatorul de servicii va asigura instruirea persoanei responsabile din cadrul Eco-Răzeni privind administrarea şi menţinerea paginii web elaborate şi va coordona toate activităţile cu persoana responsabilă.

Descarcă aici Termenii de referinţă.

Compania/persoana interesată va depune dosarul pentru concurs, care va conţine:
– Succintă ofertă tehnică, care va descrie viziunea candidatului despre site;
– Oferta financiară;
– Descrierea experienţei în domeniu a companiei/persoanei aplicante;
– Lista clienţilor anteriori şi a produselor realizate.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 15 mai 2015.

Oferta cu menţiunea – Oferta http://www.antreprenoriatsocial.md – se va expedia prin poşta electronică la gurau.eugeniu@yahoo.com sau se va depune personal / prin poştă la sediul A.O. „Eco-Răzeni”: str. Ştefan cel Mare 49/1b, sat. Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni.
Pentru detalii puteţi contacta pe Eugeniu Gurău, asistent de proiect, pe adresa e-mail: gurau.eugeniu@yahoo.com sau la numărul de telefon: 068704666.

Doar companiile/persoanele selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 care activează în domeniul facilitării accesului la informaţie, instruirii în domeniul noilor tehnologii de informare şi comunicare; protecţiei mediului şi educaţiei ecologice; susţinerea şi promovarea participării tinerilor în viaţa comunităţii. Asociaţia are în portofoliu peste 25 proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului raional Ialoveni.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.