Concurs oferte comerciale pentru achiziționarea de tehnică/echipament IT

rfqÎn perioada aprilie 2010 – decembrie 2016, Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” implementează în parteneriat cu Fundația Est-Europeană din Moldova programul „Fondul pentru Tineri Ialoveni”, format dintr-un grup de tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a reuşit în cele 12 runde ale Programului de Granturi Mici, să finanţeze 169 proiecte, cu un buget total de circa 898,9 mii lei, proiectele fiind implementate de grupuri de inițiativă ale tinerilor în 22 localităţi din raionul Ialoveni. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul. Paradoxal însă, oportunităţile lor de a modela prezentul nu sunt întotdeauna disponibile. Astfel, potenţialul tinerilor, creativitatea şi energia lor sunt valorificate de societate doar parţial.

Scopul concursului:
Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte comerciale pentru achiziționarea a 1 (unu) computer și dispozitive periferice, pentru oficiul asociației. În acest context, Asociația Obștească ”Eco-Răzeni” solicită oferte de prețuri pentru tehnică/echipament IT, 1 (unu) computer și dispozitive periferice, conform următorilor parametri tehnici:
– 4 GB DDR3, SATA – III;
– procesor Intel Pentium, 500 Gb;
– monitor ASUS LED 21.5 (1 buc.);
– baterie de rezervă PowerCom 600 A (1 buc.);
– prelungitor de protecție 1.8 m (1 buc.);
– căști ESPERANZA EH115 (1 buc.);
– mouse USB SVEN RX-150 USB (1 buc.);
– tastatură USB GENIUS KB-110X USB (1 buc.);
– boxe 2.0 Wooden GENIUS SP-HF150 Wood 4W / USB-Power (1 buc.);
– covoraş pentru mouse GEMBRID (1 buc.).

Criterii de selecție a companiei:
– Experiența ofertantului, prezența pe piață;
– Condițiile și termenii garanției;
– Preț competitiv;
– Termenul de ridicare;

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:
– Certificatul de înregistrare al companiei / Licența necesară pentru comercializarea echipamentului solicitat;
– Prezentarea experienței ofertantului, prezența pe piață;
– Caracteristicile tehnice al echipamentului propus, termenul de garanție;
– Specificațiile tehnice ale echipamentului;
– Oferta comercială va fi analizată privind prețurile cu TVA, indicând următoarele: lista de prețuri pentru fiecare unitate de echipament solicitată;
– Numele persoanei de contact și datele de contact al ofertantului.

Dosarul de aplicare va fi completat în limba română și expediat la următoarea adresă:
r. Ialoveni, s. Răzeni, str. Ștefan cel Mare 49/1B, MD 7728; fax 026873325 sau prin email la adresa: nadejda.danlina@gmail.com sau ecorazeni@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă echipament IT”.

Termenul limită de expediere a ofertelor comerciale este 02 septembrie 2016.

Dosarele incomplete nu vor fi analizate. Doar companiile selectate vor fi contacte.

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 care activează în domeniile: promovarea şi dezvoltarea antreprenoriatului social; incluziunea socio-profesională a persoanelor din grupurile vulnerabile; susţinerea iniţiativelor de tineret; realizarea proiectelor de dezvoltare comunitară; dezvoltarea şi consolidarea capacităţilor organizaţionale. Asociaţia are în portofoliu peste 40 de proiecte şi iniţiative implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Ministerului Federal al Muncii, Afacerilor Sociale şi Protecţiei Consumatorului (BMASK) din Austria, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, Reprezentanța SOIR Moldova, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului raional Ialoveni, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova.

Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri). Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova (www.supravegheredevecinatate.md). Organizaţia are nouă persoane angajate, dintre care cinci femei şi patru bărbaţi.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi http://www.ecorazeni.wordpress.com

Vă mulţumim!

Compania selectată: Accent Tehno SA
Oferta de preț: 8930,00 MDL

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.