Concurs oferte comerciale pentru achiziționarea unei mașini industriale de spălat vasele (cupolă)

rfqÎn perioada februarie 2014 – decembrie 2016, Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” implementează în parteneriat cu Fundația Est-Europeană din Moldova proiectul „Întreprinderea socială „Floare de cireş” S.R.L. – mecanism de integrare socială a tinerilor cu dizabilităţi din Răzeni”, proiect care urmărește obiectivul de a asigura viabilitatea financiară a întreprinderii sociale prin crearea și dezvoltarea de noi produse.

Floare de cireş este program amplu de formare profesională care antrenează tineri, bărbați și femei cu dizabilităţi în sfera alimentaţiei publice. În calitate de angajaţi, învaţă să prepare mâncare şi să o servească clienţilor, astfel îşi dezvoltă încrederea în sine şi se pregătesc să devină lideri în familiile şi comunităţile lor. Într-un spaţiu suportiv şi securizat, tinerii învaţă să lucreze în echipă, totodată obţin experienţă de muncă, iar CV-ul lor devine mai atractiv. Floare de cireş oferă speranţă, instruire, și sprijin pentru tineri, bărbați și femei cu dizabilităţi, care să le permită să își schimbe viaţa lor şi să devină membri activi în comunități.

Scopul concursului:
Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte comerciale pentru achiziționarea a 1 (unei) mașini industrial de spălat vasele (cupolă). În acest context, Asociația Obștească ”Eco-Răzeni” solicită oferte de prețuri pentru a 1 (una) mașină industrială de spălat vasele (cupolă), conform următorilor parametri tehnici și fizici:
– construcție în interior și exterior din inox;
– cu opțiuni de a spăla farfurii, pahare, castroane și gastronorme;
– mărimea coșului 500*500 mm;
– mecanism automat de manipulare;
– înălțimea minimă a vaselor: 370 mm;
– dimensiuni exterioare: 720*770*1900 mm;
– ciclu de spălare: 90/120 sec;
– oferta va include separat, suplimentar costul pentru un filtru de apă și pompă de evacuare a apei reziduale.

Criterii de selecție a companiei:
– Experiența ofertantului, prezența pe piață;
– Încadrarea în parametrii tehnici și fizici solicitați;
– Condițiile și termenii garanției;
– Preț competitiv;
– Termenul de livrare.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:
– Certificatul de înregistrare al companiei / Licența necesară pentru comercializarea echipamentului solicitat;
– Prezentarea experienței ofertantului, prezența pe piață;
– Caracteristicile tehnice al echipamentului propus, termenul de garanție;
– Specificațiile tehnice ale echipamentului;
– Oferta comercială va fi analizată privind prețurile cu TVA, indicând următoarele: lista de prețuri pentru fiecare unitate de echipament solicitată;
– Numele persoanei de contact și datele de contact ale ofertantului.

Dosarul de aplicare va fi completat în limba română și expediat la următoarea adresă:
r. Ialoveni, s. Răzeni, str. Ștefan cel Mare 49/1B, MD 7728; fax 026873325 sau prin email la adresa: dima.braga@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă masina spălat vasele”.

Termenul limită de expediere a ofertelor comerciale este 12 septembrie 2016.

Dosarele incomplete nu vor fi analizate. Doar companiile selectate vor fi contacte.

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 care activează în domeniile: promovarea şi dezvoltarea antreprenoriatului social; incluziunea socio-profesională a persoanelor din grupurile vulnerabile; susţinerea iniţiativelor de tineret; realizarea proiectelor de dezvoltare comunitară; dezvoltarea şi consolidarea capacităţilor organizaţionale. Asociaţia are în portofoliu peste 40 de proiecte şi iniţiative implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Ministerului Federal al Muncii, Afacerilor Sociale şi Protecţiei Consumatorului (BMASK) din Austria, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, Reprezentanța SOIR Moldova, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului raional Ialoveni, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova.

Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri). Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova (www.supravegheredevecinatate.md). Organizaţia are nouă persoane angajate, dintre care cinci femei şi patru bărbaţi.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi http://www.ecorazeni.wordpress.com

Vă mulţumim!

Compania selectată: Tiluana SRL
Oferta de preț: 3350,00 EUR

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.