Concurs oferte comerciale pentru contractare servicii transport auto pasageri

rfqAsoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 cu sediul în sat. Răzeni, r. Ialoveni. Misiunea asociației este de a implementa programe eficiente şi durabile pentru crearea oportunităţilor de participare a tinerilor la dezvoltarea comunităţii şi incluziunea socio-profesională a tinerilor din categorii defavorizate, inclusiv cu dizabilităţi. Ţinînd cont de situaţia actuală, pentru perioada 2017 – 2018, vor fi abordate următoarele priorităţi strategice: 1. Dezvoltarea unui spectru de servicii integrate de incluziune socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi. 2. Sporirea participării tinerilor la dezvoltarea comunităţii. 3. Implicarea şi susţinerea activităţii platformei pentru promovarea antreprenoriatului social. 4. Consolidarea capacităţilor organizaţionale şi instituţionale.

Asociaţia are în portofoliu peste 30 de proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, IM Swedish Development Partner, Ministerul Federal Austriac al Muncii, Afacerilor Sociale și Protecției Consumatorilor, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Consiliului raional Ialoveni, ș.a.

Conform planului de activitate al Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni”, pentru anul 2017, sunt planificate o serie de evenimente și activități care necesită transportarea persoanelor atât pe teritoriul raionului Ialoveni și municipiului Chișinău, cât și în alte regiuni ale Republicii Moldova. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 10 la 50 persoane.

Scopul concursului:
Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anul 2017 o companie sau mai multe companii, în dependenta de numărul persoanelor necesar a fi transportate, care va presta servicii transport auto pasageri pe teritoriul Republicii Moldova, după necesitate.

Sarcina tehnică:
– Transport pasageri: prezentarea opţiunilor de transport pasageri pentru autovehicole de diversă capacitate: microbus și autobuz (cu indicarea numărului maxim de persoane transportate);
– Parcul de mașini: prezentarea modelelor de autovehicole disponibile si cu care se vor presta serviciile solicitate, inclusive distanța de le localitățile raionului Ialoveni;
– Şoferi experimentaţi: prezentarea informaţiei privind experienţa şoferilor angajaţi în cadrul companiei;
– Teritoriul prestării serviciilor: raionul Ialoveni, municipiul Chișinău, alte regiuni ale Republicii Moldova, după caz.

Criterii de selecție a companiei:
1) Experienţa și capacitatea companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe, parcul de mașini);
2) Disponibilitatea şoferilor cu experienţă, inclusiv cu cunoştinţe ale regiunilor Moldovei;
3) Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:
1) Formularul tip de ofertă (semnat și ștampilat), poate fi accesat AICI;
2) Certificatul de înregistrare al companiei / extrasul din registrul de stat (copie), licența de activitate transport rutier de persoane (copie);
3) Lista cu mai multe modele / tipuri de autovehicole disponibile, inclusive fotografii (optional);
4) Lista cu clienți și scrisori de referință (optional).

Dosarul de aplicare va fi completat în limba română și expediat la următoarea adresă:
r. Ialoveni, s. Răzeni, str. Ștefan cel Mare 49/1B, MD 7728; fax 026873325 sau prin email la adresa: ecorazeni@gmail.com sau ltamciuc@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă servicii transport pasageri”.

Termenul limită de expediere a ofertelor comerciale este 15 februarie 2017.

Doar companiile selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu se vor evalua.

Vă mulțumim.

Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri).

Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova (www.supravegheredevecinatate.md). Organizaţia are nouă persoane angajate, dintre care cinci femei şi patru bărbaţi.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.