Concurs oferte de preț pentru contractare servicii traducere

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 cu sediul în sat. Răzeni, r. Ialoveni. Misiunea asociației este de a implementa programe eficiente şi durabile pentru crearea oportunităţilor de participare a tinerilor la dezvoltarea comunităţii şi incluziunea socio-profesională a tinerilor din categorii defavorizate, inclusiv cu dizabilităţi. Ţinînd cont de situaţia actuală, pentru perioada 2017 – 2018, vor fi abordate următoarele priorităţi strategice: 1. Dezvoltarea unui spectru de servicii integrate de incluziune socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi. 2. Sporirea participării tinerilor la dezvoltarea comunităţii. 3. Implicarea şi susţinerea activităţii platformei pentru promovarea antreprenoriatului social. 4. Consolidarea capacităţilor organizaţionale şi instituţionale.

Asociaţia are în portofoliu peste 30 de proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, IM Swedish Development Partner, Ministerul Federal Austriac al Muncii, Afacerilor Sociale și Protecției Consumatorilor, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Consiliului raional Ialoveni, ș.a.

Conform planului de activitate al Asoсiaţiei Obştești “Eco-Răzeni”, pentru anul 2017, sunt planificate o serie de ateliere tematice de instruire pentru managerii de întreprinderi sociale, evenimente ce se vor desfășura la Chișinău cu participarea experților din străinătate. Numărul de participanți la evenimente poate varia de la 10 la 100 persoane, vorbitori de limba română și rusă, pentru care va fi necesar de asigurat traducerea simultană (engleză – română/rusă – engleză), după caz, consecutivă.

Scopul concursului:
Scopul acestei solicitări de oferte de preț este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anul 2017, una sau mai multe persoane fizice prestatoare de servicii traduceri sincrone / consecutive engleză – română, la solicitare, în dependență de tipul traducerii, durata evenimentului, disponibilitatea traducăt(oarei/orului) și numărul de participanți.

Sarcina tehnică:
– Traducerea completă și corespunzătoare a întregului conținut al discursurilor participanților la eveniment, fără greșeli de exprimare și cu utilizarea terminilor specifici;
– Traducerile trebuie să redea sensul din limba-sursă în limba-țintă, să respecte structura și logica discursurilor participanților.

Criterii de selecție a ofertelor:
1) Experienţa și studiile traducăt(orului/oarei) în domeniu;
2) Disponibilitatea de prestare a serviciilor, conform orarului desfășărării evenimentelor;
3) Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină formularul tip de ofertă, care poate fi accesat AICI;

Dosarul de aplicare va fi completat în limba română și expediat la următoarea adresă:
r. Ialoveni, s. Răzeni, str. Ștefan cel Mare 49/1B, MD 7728; fax 026873325 sau prin email la adresa: ecorazeni@gmail.com sau ltamciuc@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă servicii traducere engleză-română”.

Termenul limită de expediere a ofertelor de preț este 22 martie 2017.

Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Vă mulțumim.

Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri).

Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova (www.supravegheredevecinatate.md). Organizaţia are nouă persoane angajate, dintre care cinci femei şi patru bărbaţi.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, TENDERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.