Invitație la masa rotundă „Abordări complexe și inovative privind integrarea pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități”

Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” în colaborare cu Direcția Generală Asistență Socială și Protecție a Familiei Ialoveni desfășoară Masa rotundă „Rolul actorilor sociali implicați în procesul de integrare pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități: abordări complexe și inovative”, la 20 iunie 2017 în sat. Răzeni, r. Ialoveni, Restaurant „Vila Nouă”. La eveniment sunt invitați să participe specialiști care lucrează cu persoane cu dizabilități (asistenți sociali, angajatori, formatori, etc.), părțile interesate și factorii de decizie în domeniul dizabilității.

Context: Eco-Răzeni a fondat în 2012 prima întreprindere socială de catering din Moldova „Floare de cireş” SRL, care oferă formare și angajare pentru tinerii cu dizabilităţi. În septembrie 2015, Floare de cireş a lansat programul de instruire la locul de muncă și angajare asistată pentru tinerii cu dizabilități din diferite regiuni ale Moldovei – de două ori pe an, timp de 4 luni, un grup de 9 – 11 tineri sunt formaţi pentru meseria de bucătar auxiliar şi chelner, abilităţile le obţin în procesul de muncă la întreprinderea socială.

Masa rotundă este evenimentul prin intermediul căruia dorim să împărtășim experiența echipei Eco-Răzeni acumulată pe parcursul a patru ani de activitate și în urma participării la diverse vizite de studiu, conferințe în străinătate. Detalii despre eveniment găsiți îm AGENDĂ.

În cazul în care acceptaţi invitaţia noastră, Vă rugăm să confirmați prezența Dvs. (nume, prenume, denumirea organizației, telefon de contact) până la data de 15 iunie 2017 prin e-mail: ecorazeni@gmail.com sau telefon: 026873325 (Dna Galina Spinenco). Limba de lucru: româna. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către participanți.

Masa rotundă se desfășoară cu suportul financiar oferit de IM Swedish Development Partner, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Primăria orașului Viena.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.