Fondul pentru Tineri Ialoveni: O poveste de succes

Astăzi am chef să vă spun o poveste… Dar nu una ordinară, ci una reală și măreață, care dăinuie și astăzi și ale cărei roade continuie să bucure oameni și comunități. Povestea mea e despre aventură, despre urmarea unor visuri, despre ce înseamnă să crezi în tine și să faci tot ce poți pentru a da voce ideilor tale… și despre voluntariat.

Se întâmpla în Ialoveni, în 2010, atunci când lumea se afla sub o mare amenințare: INDIFERENȚA. Oamenii deveneau din ce in ce mai reci unii cu alții, mai străini de problemele care-i afectau pe fiecare din ei. Niște tinerii și-au pus în cap să schimbe lumea spre bine. Și au mai convins niște tineri să li se alăture planului lor nebunesc de frumos și promițător. Apoi acei tineri au mai motivat niște tinerii. Nu erau însa destui să reușească să ducă planul lor la bun sfărșit… Lumea – mare, iar problemele multe…

Și uite-așa, an de an, au ajuns la:
– peste 2500 de voluntari implicați;
– peste 300 de proiecte implementate în
– peste 20 de localități din Ialoveni.

Anii au trecut, iar ziua de 1 aprilie 2010 avea să intre în istorie, pentru ca atunci s-a instituit ceea ce înseamnă azi Fondul pentru Tineri Ialoveni. Nu o să închei prin „Și-am încălecat pe-o șa…”, pentru că povestea noastră este încă la început. Astăzi suntem o mică parte din acei tineri valoroși care, aduși împreuna, vor și pot face lucruri extraordinare! Nu ne interesează să mutăm dealuri din loc, deși, cu siguranță am putea face și asta. Vrem însă să arătăm că forța oamenilor care luptă pentru același obiectiv este imensă și noi, tinerii, putem face lucruri mari cu resurse puține.

Haideți alături de noi să ne scriem în continuare povestea, completând-o cu alte decenii frumoase, marcate de altruism și implicare!

Acest articol a fost publicat în ISTORII DE SUCCES. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.