Vizita la Eco-Răzeni a E.S., domnului Peter Michalko, ambasador, Șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova

Astăzi, Asociația obștească „Eco-Răzeni” a avut deosebita onoare de a primi vizita Excelenței Sale, Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, domnul Peter Michalko. În cadrul întâlnirii, Directorul executiv al Eco-Răzeni, domnul Sergiu Gurău a reiterat aprecierea sa pentru susținerea și contribuția substanțială a Uniunii Europene la dezvoltarea organizațiilor societății civile și a întreprinderilor sociale ca și actori cheie în soluționarea problemelor din comunitate.

La discuții au participat și partenerii Eco-Răzeni, domnul Ion Crețu, primarul comunei Răzeni și doamna Natalia Răileanu, directorul Liceului Teoretic „Ion Pelivan”. La rândul său, E.S., ambasadorul Michalko, a mulțumit pentru oportunitatea oferită de a vizita asociația și de a discuta noi oportunități de colaborare, asigurând că Uniunea Europeană va rămâne un susținător și un partener de încredere al Republicii Moldova în vederea dezvoltării unei societăți cât mai incluzive.

Menționăm că Eco-Răzeni implementează câteva proiecte finanțate de Uniunea Europeană prin intermediul partenerilor săi: Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova, EU neighbours east, GIZ Moldova, Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova, European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) și Solidarity Fund PL in Moldova.

#ÎmpreunăMaiPuternici #EU4Moldova, #EU4CivilSocietyMD

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.