REDIRECȚIONEAZĂ 2%

Din 2017, contribuabilii persoane fizice au dreptul să-i spună statului către ce asociație obștească să se ducă 2% din impozitul pe venit deja calculat și achitat la buget anul trecut. Respectiv, 2% nu reprezintă o sumă suplimentară pe care cetăţenii ar trebui să o plătească.

În acest context, Vă provăcăm să redirecționați 2% din impozitul Dvs. pe venit pentru Asociația Obștească „Eco-Răzeni” (cod fiscal 1010620000123), fiindcă:


1.
 Echipa noastră va avea grijă ca persoanele singuratice în etate și cu dizabilități să primească la domiciliu, de trei ori pe săptămână, câte un prânz cald prin intermediul serviciului Cantina de ajutor social din Răzeni care activează din iulie 2013;


2. Echipa noastră realizează din 2012 un program amplu de formare profesională și dezvoltare a abilităților de viață independentă pentru tinerii cu dizabilități din Republica Moldova;

 

3. Echipa noastră gestionează din 2010 programul Fondul pentru Tineri Ialoveni destinat finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale;

 

4. Echipa noastră coordonează din 2012 programul național Supraveghere de Vecinătate conceput pentru a spori gradul de securitate și prevenirea infracționalității printr-un partneriat activ între poliție și cetățeni.

 

Este foarte simplu, completați Declarația privind impozitul pe venit, la rubrica M2 indicați codul fiscal al Asociației Obștești “Eco-Răzeni” (1010620000123) și o depuneți până la 02 mai 2017 la orice oficiu al Serviciului Fiscal de Stat. Eco-Răzeni este înregistrată cu nr. 296 în Lista beneficiarilor desemnării procentuale.

Pentru comoditatea Dvs., Serviciul Fiscal de Stat (SFS) oferă gratuit serviciul Declarația precompletată, disponibil la orice oficiu SFS din țară, indiferent de viza Dvs. de domiciliu. Generarea Declarației precompletate se face în baza informațiile existente în sistemul informațional fiscal la prezentarea buletinului de identitate, după care va purcede la procedura de semnare a declarației.

Ce înseamnă desemnarea procentuală, care sunt beneficiile acesteia, care este diferența dintre desemnarea 2% și donație, precum și alte detalii găsiți în Ghidul pentru persoanele fizice elaborat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova sau puteți contacta direct echipa Eco-Răzeni prin etelefon la 026895146 sau email ecorazeni@gmail.com.

Pentru echipa Eco-Răzeni, o declarație completată înseamnă contribuția Dvs. la:

– bunăstarea unei persoane defavorizate;

– o societate mai incluzivă;

– valorificarea creativității și a potențialului tinerilor;

– reducerea oportunităților de efectuare a crimelor.

Vă mulțumim pentru susținere.

Anunțuri