Concurs de selectare a participanților la atelier de instruire

Asociaţia Obştească “Eco-Răzeni” anunță concursul de selectare a participanților la atelierul de instruire „Întrunirile publice – factor cheie în dezvoltarea comunitară”. Participanţii la atelier vor beneficia de instruire în domeniul organizării şi desfăşurării întrunirilor publice, în scopul de a spori implicarea cetăţenilor în viaţa civică locală. Atelierul de instruire este parte a proiectului „Consolidarea participării civice în raioanele Ialoveni şi Cimişlia”, implementat de Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” din resursele financiare acordate de Fondul Naţional pentru Democraţie (NED).
Persoanele participante la atelierul de instruire vor fi implicate pe parcursul lunilor mai – august 2011 în procesul de organizare a unei întruniri publice într-o localitate din raioanele menţionate.
Condiţii de participare: persoane cu vîrsta mai mare de 18 ani care domiciliază în una dintre localităţile raioanelor Ialoveni sau Cimişlia. Persoanele interesate pot completa o scrisoare de intenţie, care obligatoriu trebuie să conţină informaţii despre:
1. Nume, prenume; data naşterii; adresa; telefon (fix şi mobil); e-mail; studii.
2. Sunteţi membru: ONG sau partid politic.
3. Prezentaţi motivaţia care vă determină pe Dvs să participaţi în proiect?
4. Ce problemă din comunitatea Dvs aţi dori să fie pusă în discuţie în cadrul unei întruniri publice? Argumentaţi.
5. Ce acţiuni credeţi că ar trebui să fie întreprinse pentru a desfăşura o întrunire publică de success la subiectul menţionat de Dvs la întrebarea anterioară?
6. Numiţi cel puţin 5 persoane din comunitatea Dvs (numele, prenumele, funcţia, telefon de contact) care s-ar putea implica în organizarea unei întruniri publice.
7. Care este experienţa şi abilităţile de care dispuneţi în domeniul participării civice şi dezvoltării comunitare. Dacă menţionaţi proiecte la care aţi participat, descrie-ţi vă rog rolul Dvs în cadrul lor.
Termenul limită de expediere a scrisorilor de intenţie este 13 aprilie 2011, orele 18.00. Acestea pot fi trimise prin email la ecorazeni@gmail.com, fax: (0268) 73325 sau prin poşta pe adresa: r. Ialoveni, com. Răzeni, MD 7728, str. Ştefan cel Mare 49/1b, AO „Eco-Răzeni”. Detalii puteţi afla de la coordonatorul proiectului: Sergiu Gurău (mobil 079641243).
Atelierul de instruire va avea loc în perioada 18 – 20 aprilie 2011 la Complexul de odihnă „Stejăriş”. Toate cheltuielile vor fi suportate de AO „Eco-Răzeni”. Formatori: Florin Gîscă (CReDO) şi Grigore Taran (expert independent).
Vă mulţumim pentru interesul manifestat faţă de proiectul „Consolidarea participării civice în raioanele Ialoveni şi Cimişlia”! Doar împreună vor reuşi să animăm spiritul civic la nivel local.

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.